PA NEGRE seleccionada per competir als premis EFA (European Film Awards)
  • 12
  • 09

PA NEGRE d’Agustí Villaronga és una de les 45 pel·lícules europees seleccionades per competir als EFA (European Film Awards), els premis de l’Acadèmia del Cinema Europeu, per escollir les diverses categories de les millors pel·lícules europees del 2011. Les pel·lícules nominades es faran públiques el 5 de novembre i la cerimònia d’entrega de premis se celebrarà a Berlín el 3 de desembre. Les altres pel·lícules espanyoles que participen als EFA són BALADA TRISTE DE TROMPETA d’Alex de la Iglesia, LA PIEL QUE HABITO de Pedro Almodóvar y TAMBIÉN LA LLUVIA d’Iciar Bollaín.

· · · · · · · · · ·


PA NEGRE seleccionada para competir en los premios EFA (European Film Awards)


PA NEGRE de Agustí Villaronga es una de las 45 películas europeas seleccionadas para competir en los EFA (European Film Awards), los premios de la Academia del Cine Europeo, para escoger las diversas categorías de las mejores películas europeas del 2011. Las películas nominadas se harán públicas el 5 de noviembre y la ceremonia de entrega de premios se celebrará en Berlín el 3 de diciembre. Las otras películas españolas que participan en los EFA son BALADA TRISTE DE TROMPETA de Alex de la Iglesia, LA PIEL QUE HABITO de Pedro Almodóvar y TAMBIÉN LA LLUVIA de Icíar Bollaín.


· · · · · · · · · ·


BLACK BREAD selected to compete in the EFA (European Film Awards) 


BLACK BREAD, directed by Agustí Villaronga, is one of the 45 european films selected to compete in the EFA (European Film Awards), the prizes of the European Film Academy, to select the various categories of best european film of 2011. The nominated films will be announced on 5 november and the awards ceremony will be take place in Berlin on december 3. The other spanish films participating in the EFA are THE LAST CIRCUS of Alex de la Iglesia, THE SKIN I LIVE IN of Pedro Almodóvar and EVEN THE RAIN of Iciar Bollain.

Comentaris (0)

Respondre

Should you ever have a question, please dont hesitate to send a message or reach out on our social media.
Més Notícies
  • 12 set. 2011
  • 0
PA NEGRE d’Agustí Villaronga és una de les 45 pel·lícules europees seleccionades per competir als EFA (European Film Awards), els premis de l’Acadèmia del Cinema...
  • 27 febr. 2013
  • 0
L’ENDEMÀ només serà possible amb aportacions privades. Isona Passola presenta el primer teaser de L’ENDEMÀ per aconseguir 300.000 € a través de micromecenatge. La campanya...
  • 27 juny 2016
  • 0
Fi del Rodatge d’INCERTA GLÒRIA    Quan s’acaba el rodatge duríssim després de vuit setmanes i amb horaris girats per les escenes nocturnes, la fatiga...