PA NEGRE preseleccionada per competir als Oscar i als Ariel
  • 14
  • 09

PA NEGRE d’Agustí Villaronga, LA PIEL QUE HABITO de Pedro Almodóvar i LA VOZ DORMIDA de Benito Zambrano són la terna de finalistes preseleccionats per l’Acadèmia de Cine Espanyola com a millor pel·lícula de parla no anglesa als Oscar i millor pel·lícula iberoamericana als Ariel. El 28 de setembre es coneixerà la pel·lícula seleccionada.

· · · · · · · · · ·


PA NEGRE preseleccionada para competir en los Oscar y en los Ariel


PA NEGRE de Agustí Villaronga, LA PIEL QUE HABITO de Pedro Almodóvar y LA VOZ DORMIDA de Benito Zambrano son la terna de finalistas preseleccionados por la Academia de Cine Española como mejor película de habla no inglesa en los Oscar y mejor película iberoamericana en los Ariel. El 28 de septiembre se conocerá la película seleccionada.


· · · · · · · · · ·


BLACK BREAD shortlisted to compete in the Oscar and the Ariel 


BLACK BREAD of Agustí Villaronga, THE SKIN I LIVE IN of Pedro Almodóvar and THE SLEEPING VOICE of Benito Zambrano are the trio of finalists shortlisted by the Spanish Film Academy for best foreign language film in the Oscar and best latin american film in Ariel. On september 28 the selected film will be known.

Comentaris (0)

Respondre

Should you ever have a question, please dont hesitate to send a message or reach out on our social media.
Més Notícies
  • 14 febr. 2012
  • 0
Estimats amics, Gràcies pel suport rebut en tota la campanya de PA NEGRE als EUA. Ha estat un plaer fantàstic arribar fins aquí. La vostra...
  • 30 maig 2016
  • 0
Rodatge d’Incerta Glòria. Aquells que són fans de la novel·la INCERTA GLÒRIA que en són molts arreu del món, saben que no és només una...
  • 21 febr. 2017
  • 0
Després de mesos de feina ja tenim aquí el tràiler i la pel·lícula s’estrenarà als cinemes el 17 de març! Podeu veure aquí el tràiler...